Kõik teated
Flowers teatab veast
#157623: "I got -3 points for 1 "3" card that had nothing else with it."
Mille kohta see veateade on?
Mis juhtus? Palun vali alt
Reeglid: mängu reeglit rikuti
Detailne kirjeldus
• Millist osa BGA kohandamisest ei järgitud
I believe the rules are that each card removed at the end of the game is worth 1 minus point, but the game took away 3 points for that one card.
I believe this has happened to me before a few times but I thought there was a rule I was missing. But I've checked the rules and I don't see how any one card could cause -3 points.
Looking at the replay of the scoring, it says I had to remove 3 cards, but you can see from my screenshot it was only 1 card.
Thanks!• Kas reeglite rikkumist on mängu taasesitusel näha? Kui jah, siis mitmendal käigul?
The minus points happen on scoring so you should be able to see it in the final turn/scoring phase.• mis on sinu veebilehitseja?
Google Chrome v132
Aruande ajalugu
veebr 12 th 2025 22:18 •
JennyAKATheWinner • Viga ei ole veel arendajate poolt taasloodud:
veebr 13 th 2025 18:08 • This happened again except it was a "4" card and I got -2 points. The game log even says I "discarded 2 cards" but there is only one.
imgur.com/a/S2KBsxg
imgur.com/a/S2KBsxg
JennyAKATheWinner • Viga ei ole veel arendajate poolt taasloodud:
veebr 23 rd 2025 12:21 • This is happening all the time and is so frustrating. Please fix
Lisa midagi sellele raportile
Palun lisage siia midagi, mis tundub asjakohane selle vea reprodutseerimiseks või teie soovituse mõistmiseks:
- Teine laua ID / käigu ID
- Kas F5 lahendas probleemi?
- Kas probleem esines mitmel korral? Igal korral?
- Kui sul on sellest veast ekraanipilt (hea tava), saad kasutada Imgur.com selle üleslaadimiseks ja lingi siia kopeerida.